onvergetelijk zijn. Opvallen. Een statement maken.

Wij maken beeld van jou waar jij compleet tot je recht komt. Waar je ruimte in mag nemen, in het middelpunt staat. In een prachtige setting leggen wij jou op een ontspannen manier vast.

Samen met jou maken we een sterke foto- en videoserie waarmee je een verpletterende indruk achterlaat bij jou potentiële klanten. Niemand kan meer om jou heen! Jij straalt je eigen kwaliteit en kracht uit, waardoor klanten niet anders kunnen dan met jou samenwerken.

 Onze visie? Jou vieren en groots maken. Wij vinden het fantastisch om te zien wat er gebeurt wanneer jij jouw ruimte pakt en gaat voor meer dan gewoon.

We hebben 4 plekken beschikbaar!

- Jaël Hofwijks, Freelance schrijver

"Ik sta liever niet voor de camera, maar werd zo op m’n gemak gesteld dat het een superleuke ervaring werd! Het zijn prachtige foto's geworden, die ik voor mijn Instagram, website en personal brand gebruik. Ik geef Framing Stories dan ook een dikke '10 out of 10'! Dankjewel Loïs en Anouk!"

Review

Wat gaat mij dit brengen?

Je valt op in de massa door de uniek gestylede settings, krachtige poses (begeleid door ons) en kleurrijke achtergronden.

Je zet een sterk online image neer, jouw klant gaat je zien als autoriteit.

Je gaat next level in je professionaliteit, jouw dienst voelt meer en meer als high-end.

Je krijgt een grote beeldbank waar je weer maanden mee vooruit kan (en de mogelijkheid om nog een jaar lang extra beeld af te kunnen nemen!).

Je krijgt korte video's die je kunt inzetten op je website en socials  en dat is onwijs waardevol! Wist je namelijk dat een video op een landingspagina de conversie met 80% doet laten stijgen? En dat 46% van de mensen die en video bekijken daarna gelijk een actie ondernemen?

Met onze online image shoots pakken we het anders aan dan een gemiddelde shoot. Daarom hebben we voor elke editie een aantal settings die we uitdenken. We hebben ook altijd ruimte voor tijdloze beelden met een rustige achtergrond. Deze combinatie maakt jouw shoot een gegarandeerd succes!

DE SFEER

- Suzanne van Duijn, Vrije Meid

"Echt top dat Loïs en Anouk meedachten over hoekjes/settings, poses, etc. Dat vond ik heel fijn! Ik zie namelijk niet hoe ik erbij sta. De sfeer was ook heel goed, bij jullie voel ik mij echt op mijn gemak. De beelden zijn heel mooi geworden en de videoshots zijn ook echt een bonus!"

Review

THE PACKAGE

Fotoshoot van 60 min. met Loïs met een uniek concept en gestylede backdrops.

20 zorgvuldig bewerkte beelden die je zelf mag uitkiezen uit een online galerij

Na de shoot zelf je foto's uitzoeken uit een online gallery, jouw online gallery blijft een jaar online waarbij je het hele jaar nog extra beeld kunt afnemen

4 professionele videoshots van zo’n 4 sec. (zowel liggend als staand aangeleverd, te gebruiken voor reels, website, stories, advertentiemateriaal enz.)

Make-up EN haarstijling door Giolina Braun

Prachtige daglichtstudio met leuke props t.w.v. 500,-

Professionele styling door Anneke Lohy, via Whatsapp. Ze geeft jou voorafgaand aan de shoot advies over de kleding die je al in je kast hebt hangen, en waar je eventueel nog iets voor bij kunt kopen. Zodat jij op de shootdag zelf, vol zelfvertrouwen voor de lens staat.

1-op-1 zoom meeting ter voorbereiding, we hebben het over jouw social media en kijken hoe jij beeld in kunt zetten om je product of dienst goed te verkopen.

Op de dag zelf staat er koffie, thee, een uitgebreide lunch en een snack voor je klaar. 

BOLD & ICONIC

790,-

De early birdprijs die geldig is tot 12 mei:

Ex. BTW

1 juni 2023

i.p.v. 890,00

- Ivana, Freelance schrijver

"Ik ben echt zó blij met mijn foto’s van Framing Stories, en dat zegt echt heel veel, want ik ben kritisch over foto’s waar ik zelf op sta. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij Anouk en Loïs, waardoor ik ook nog eens heel veel plezier in de shoot had. Beiden hebben een bijzondere gave om het beste in de persoon voor hun camera naar boven te halen, met geweldige beelden als gevolg. Dankbaar!"

Review

Wij zijn Loïs en Anouk en hebben een unieke visie op campagne voeren voor jouw eigen bedrijf. We geloven in visie, passie en persoonlijkheid en zetten dit om naar beeld. We vinden het waanzinnig om vrouwelijke ondernemers in het middelpunt te zetten. En dat is de reden dat we begonnen zijn aan BOLD & ICONIC. Na jaren gewerkt te hebben voor ondernemers, MKB'ers en grote bedrijven zijn we erachter gekomen dat we het beste werken wanneer we iemand leren kennen en persoonlijk mogen zijn. Daar zoeken we die passie en vinden we dat vuurtje branden.

Giolina Braun is onderdeel van het team als haarstylist en visagist. Ze heeft inmiddels meer dan 16 jaar ervaring en wij zijn groot fan van haar werk. Ze luistert oprecht naar haar klanten en neemt te tijd. Ze weet hoe ze jouw wensen kan vertalen naar een look die goed bij je past en jou versterkt en niet maskeert. Ze is pro in haar werk met ondernemers en we raden haar dan ook bij iedereen aan.

THE TEAM 

Anneke Lohy is onderdeel van het team als styliste.  Haar jarenlange ervaring in de branche zorgt ervoor dat zij jou kan helpen om de look te bereiken die helemaal bij jou past, maar je misschien net een beetje uitdaagt. Haar creatieve blik zorgt voor net een andere invalshoek, zodat jij meer uit je kledingkast kan halen dan je van tevoren had gedacht!

- Marit Smit, Trouwen magazine

"Foto's zijn een enorm belangrijk onderdeel van mijn werk, dus ik doe regelmatig fotoshoots. Waar ik dan op let? Dat een fotograaf mij als mijzelf kan fotograferen (maar dan net een beetje beter, haha!) en dat de foto's echt van je scherm spatten. Als er namelijk iets is dat ik heb geleerd, is het dat een opvallende foto er echt voor zorgt dat mensen stoppen met scrollen en wat langer kijken. En dat is precies wat je nodig hebt als ondernemer."

Review

Oke, ik wil meedoen!

We get it, 2023 is jouw tijd om je ruimte in te nemen! We hebben 4 plekken beschikbaar. Dus wees er snel bij! Wil je eerst even bellen? Dat mag altijd. Je aanmelding is pas compleet nadat je de aanbetaling hebt betaald. Die sturen we je toe via de mail.

Your are
BOLD & ICONIC

En we spreken elkaar snel!
Liefs Loïs en Anouk

De shoot is in onze supermooie studio in Bilthoven. Je kunt het makkelijk bereiken met OV, maar je kunt er ook gratis parkeren naast het pand. Easy peasy dus!

Waar is de shoot? En kan ik er parkeren of met het OV komen?

FAQ

Zeker weten! We maken gebruik van een goede cateraar die fantastische lunches maakt. We sturen je van tevoren een menu waar je uit kunt kiezen. En je kunt je wensen bij ons melden.

Ik ben allergisch of vegetarisch, kan daar rekening mee gehouden worden?

Binnen één week! Jup, we zorgen ervoor dat jij Z.S.M. aan de slag kunt met jouw beelden. Je ontvangt een online gallery waar jij jouw foto’s uit kunt selecteren.

Wanneer ontvang ik de beelden?

Je bent ongeveer één dagdeel kwijt aan deze shoot. We hebben een fijne host die je ontvangt. Zij helpt je met het stomen van kleding en wijst je de weg. Je wordt in de make-up gezet en je haar wordt gedaan. Vervolgens is het tijd voor de fotoshoot (en afhankelijk van de tijd eet je de lunch tussendoor of na de shoot). Na de shoot kun je, je rustig omkleden en nog wat drinken of snacken.

Hoe verloopt de dag?

Neem kleding mee die jij tijdens de shoot zou willen dragen.  Eventueel kun je nog eigen props meenemen die belangrijk zijn voor jouw bedrijf of personal brand. Tijdens onze voorbereidende zoom meeting nemen wij dit ook met je door. 

Welke dingen mag ik niet vergeten?

Andere vraag?

Algemene voorwaarden

Privacy statement

FRAMING STORIES

Bureau voor Art direction, foto & video