brand

product

vision

story

We frame your

Ideaal voor jouw merk als je campagnes wil draaien, lanceren met een nieuw label/producten of een beeldbank wil maken die je langer kunt gebruiken.

campagnes voor merken

personal branding voor ondernemers

Perfect voor een ondernemer die het eigen gezicht is achter het bedrijf en meer wil vertellen over haar bedrijf, lancering van een (online) product of wil werken
aan personal branding.

Een video en foto campagne op Socials lanceren? We denken mee in de voorbereiding en verzinnen een sterk plan om jullie nieuwe collectie, launch of nieuwe merk onder de aandacht te brengen. We kijken welke nabewerking het beste aansluit en denken mee met jullie ideeën. 

Wat we kunnen leveren
We zijn allebei aanwezig op de shoot en begeleiden de shoot zo goed als mogelijk. Qua aanlevering hebben we een aantal verschillende mogelijkheden zoals:
- Rond de 60 beelden (die vrij te gebruiken zijn online of in print). 
- We werken aan zo'n vijftien korte sfeer video's van vijftien seconden die aansluiten op de foto's en passen bij het verhaal wat jullie willen vertellen.
- Achteraf is het mogelijk om overig beeld af te nemen. We kijken altijd of er extra beeld is wat eventueel interessant is om toe te voegen aan het geheel. 

Campagnes voor merken

4000,00

< Terug 

Prijzen starten vanaf:

PERSONAL BRANDING VOOR ONDERNEMERS 

Wil jij aan de slag met het versterken van je personal brand? Of ga je een cursus of product lanceren? Dan is dit pakket perfect voor jou. Samen ontwikkelen we een fantastisch plan voor jouw Social content. We denken na over je visie en hoe we die kunnen toepassen in jouw beelden. We houden niet van 'zomaar' een mooi plaatje. We schieten gigantisch veel divers beeld en zorgen voor een hele sterke rode lijn.

Wat we leveren?
Wij komen beide of alleen, afhankelijk van jouw behoefte. Qua aanlevering hebben we een aantal verschillende mogelijkheden denk aan: 60 foto's en rond de 5 video's van 15 seconden. Daarnaast maken we een totaal video van één minuut die je ook op je website kunt gebruiken. Je hebt ook de mogelijkheid om achteraf extra materiaal aan te schaffen. We gooien nooit beeld weg, dus je kunt samen met ons een giga beeldbank opbouwen.

< Terug

1500,00

Prijzen starten vanaf:

- Ontwikkeling beeldtaal. Een duidelijke richtlijn die jullie helpt toekomstige shoots vorm te geven.
- Ontwikkeling Social media plan. Een duidelijke richtlijn die helpt om een community te bouwen op social media.
- Masterclasses en masterminds over Social media en storytelling.

Wat onze klanten nog meer van ons kunnen verwachten?

Hoe kun je naast je klanten staan in plaats van alleen maar een product te verkopen? In deze individualistische wereld willen wij (duurzame) bedrijven een stem geven. We willen hun visie verwerken in campagnes. Waarin elke campagne een ander aspect van die visie kan belichten. Door zo om te gaan met je klanten laat je zien dat je respect voor ze hebt. Dat je ze ziet. Dat je ze begrijpt. En dat je er voor ze bent, niet andersom. Om op deze manier te werken aan je content ontwikkel je een duurzame relatie met jouw (potentiële) klanten. Het zal je op langer termijn een sterkere basis geven van trouwe klanten die fan zijn en blijven terugkeren.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten hierin uitblinken. En daarom werken we aan het ontwikkelen van hun beeldtaal. Door onze lange samenwerkingen zagen we de mogelijkheid om onze klanten te helpen zelf sterker naar buiten te komen op Social media. Gaan we samen aan de slag? Dan kun je bij ons ook terecht voor:

< Terug naar alle pakketten

Algemene voorwaarden

Privacy statement

FRAMING STORIES

Bureau voor Art direction, foto & video